Ízelítő a jövő évi programból

Sziasztok!
Az évet január 10-én kezdem a Purnamban 19.30-tól várlak szeretettel!

Az Otthoni Stúdióban Január 14-én indul az év az Orientációs nappal 10.00-től-15.00-ig, amire minden olyan gyakorlót szeretettel várok aki már jelentkezett vagy érdeklődik a 4 évszak Jógaprogram iránt. (Ha már jelentkeztél akkor a helyed biztosított, de mivel a férőhelyek korlátozottak kérlek csak akkor gyere, ha visszajeleztem neked!)

4 évszak Jógaprogram különlegessége, hogy az Otthoni stúdióban tartom, kis csoportokban dolgozunk, mindenkire rengeteg figyelem jut és lehetőség kérdéseket megvitatni! Mindenkinek ajánlom, aki rendszeresen jár az óráimra és szeretné a gyakorlását kicsit elmélyíteni. Ha felkeltette az érdeklődésed a program itt olvashatsz róla részletesen!

Ha még idén jelentkezel olcsóbb a program, de a férőhelyek korlátozottak, ha szeretnél jönni még ma vagy holnap jelezd kérlek!

Női Jóga Tanfolyamot tervezek! 6 alkalom, péntek esténként 18.00-20.00-ig. Hozzájárulás 20 000 Ft de a 4 Évszak Jógaprogram résztevevőinek 15 000 Ft
Időpontok Február 3. 10. 17. 24 és Március 3. 10. A tanfolyamon megtanuljuk felépíteni a gyakorlásunk a ciklusunk illetve a holdfázisok figyelembe vételével. Hogyan gyakorolj a havi vérzésed előtt és után, illetve az ovuláció környékén? Hogyan befolyásolja a hold a női testet?

Stúdió óráimról a www.purnam.hu oldalon és a www.yogatree.hu oldalon valamint itt a saját oldalamon www.viktoriamaczo.com tájékozódhatsz, kérlek nézd rendszeresen az oldalakat, hogy az esetleges változásokról időben értesülj!

Remélem jövő évben is sokat látlak majd a szőnyegen és azon túl!

Szeretettel Ölellek,
Viki

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.