Inspiráció Rádió

IRadio

Ezen a csatornán riportokat osztok meg veletek amelyeket olyan emberekkel készítek akik maguk is fontos hozzávalónak tartják az inspirációt életük megélésének.

Első riportom Varga Ágival készítettem, akivel arról beszélgetünk, hogy ő hogyan fejezi ki a művészt aki benne él. Beszélünk az ékszerekről amiket készít és a Palackmesékről, Ági új projektjéről az üveg lámpákról. Ági munkáit a Vadesglass Facebook oldalon tudod megtekinteni!

Második Riportomban Korpás Eszterrel beszélgetek, közös szenvedélyünkről a jógáról. Eszter mesél személyes útjáról a jóga világába, amelynek része volt a hivatás váltás, több Indiai út, számos új ismeretség és véletlen lelemény. Esztert a www.yogatree.hu oldalon találod vagy az info@yogatree.hu e-mail címen érheted el.

A soron következő riportom Kriston Adrival készítettem. Adrival a Purnamban, a Yogatree-ben valamint a LoveYoga stúdióban jógázhatsz együtt illetve www.vinyasaflower.hu oldalon találod őt.

Bogos Anett interjuEz alkalommal Bögös Anettal beszélgetek az Inspiráció Rádióban, aki Lélekhangfürdőket és Gongmeditációkat tart Budapest különböző jógastúdióiban és Szigetszentmiklóson. Anett emellett készít személyre szabott csodálatos kristálykarkötőket is. Anettel a Facebook oldalán  tudsz kapcsolatot teremtetni: amit “dakshina gyogyito kristaly ekszerek gyogynovenyek tibeti hangterapia”néven találsz meg. Fogadd szeretettel a riportot amiben meghallgathatod az intuitív hangszerek hangját és egy rögtönzött, rövid kis hangfürdőt is az interjú végén.

Az interjút Anettal itt hallgathatod meg!

irasokHónap írásai Audió formátumban:

Audió Gyűjtemény

Szembefordított tükrök című könyvemből: Az élet amit élsz és a lépések amiket teszel

 

HangjegyzetekTanítás, Gondolatok & Hangjegyzetek
Ezeket itt tudod meghallgatni

 

 

eszencialis szavakEszenciális szavak

Hallgasd őket reggel és este. Mikor jó kedved van vagy mikor szeretnéd magad felemelni. Használd inspirációképp ahhoz, hogy elkezdj írni és megalkosd a saját eszenciális szavaid.

Új sorozatom az Eszenciális Gondolatok egy perc bölcsesség azoknak akikenk számít az idő 🙂  

Fény és Áldás,
Namaste,
Viki