Rólam

Az első jógaórámra a 90-es évek közepén, 17 évesen látogattam el.

2005-ben elvégeztem egy jóga alaptanfolyamot Bálint János vezetésével, Budapesten a Padma Jógastúdióban.

2006-tól Új-Zélandon éltem ahol megismerkedtem az Ashtanga jógával amit ettől kezdve a mai napig minden nap gyakorolok. 2010 és 2013 között elnyertem az oktatói minősítést a Yoga Alliance-től.

- Version 2
Peter Sansonnal

Új-Zélandon találtam rá Peter Sanson-ra akivel 2010-óta gyakorlok. 2013 – 2015 Januárig pedig Peter-rel együtt tanítottam. A vele való együttműködés során nyílt lehetőségem a Mysore stílusú, tradicionális oktatási módszer valódi megértésére és elsajátítására.

Az oktatásban való tapasztalatot Új-Zélandon szereztem meg ahol az elmúlt 9 évből az első pár évben főleg magánórákat illetve kis csoportos foglalkozásokat, majd az utóbbi 4 évben heti rendszerességgel tartottam órákat és workshop-okat. Tanítottam Hatha- és Vinyasa órákat, valamint kisérleteztem Táncos Jóga órákkal is, azonban 2010-től elsősorban Mysore stílusban oktatok illetve gyakorlok.

IMG_6456 - Version 3Diákjaim személyes fejlődését és igényeit szem előtt tartva tartottam Bevezető Tanfolyamokat a Sanskrit nyelv-be (amit magán úton tanulok 2oo6-óta).
Foglalkoztam emelett Életmód Tanácsadással is amit Ázsiában, Indonéziában és Új-Zélandon való utazásaim során, főzőtanfolyamokon szerzett és személyes gyakorlatomból eredő tapasztalataimra valamint az Ayurvéda tanulmányaimra alapoztam.

IMG_1005
Saraswathi Jois-al

Inspirációm forrásai mindazok akik ezen az ösvényem előttem járnak. Az élő tradició maga és az ehhez a tradicióhoz való tartozás, és ennek a jegyében való tanítás.

 

 


            E-RYT500

 

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s