Mysore Mini Tanfolyam Április 1-től. Ne hagyd ki!

Sziasztok!

Még két nap a Mysore Mini Tanfolyamig. Ha nem tudsz eljönni minden alkalomra, a férőhelytől függően lehetőséged van egy-egy alkalomra eljönni, illetve ha csak egy alkalmat hagysz ki a következő tanfolyam esetén annak pótrására. Természetesen a 4 hét anyaga adja a kezedbe a teljes eszköztárát a gyakorlásnak, de egy-egy technika, témakör elsajátítása is nagyban javíthat illetve segíthet nemcsak a jógaszőnyegen, hanem azon túl is.

Kis kedvcsináló a programból:
1 hét: Ujjayi -a győzedelmes légzés.
2 hét: Bandha -energia zsilipek a testben.
3 hét: Dristhi -tekintetirányok, az elme megszelídítésének egyik legjobb módszere.
4 hét: Vinyásza -hogyan mozogj a légzés ütemében?

Minden alkalommal gyakorlunk kicsit, mindenki a saját igényeihez igazítva kapja meg az ászanáit, amit a hetek múlásával bővítünk. Ha gyakorlottabb Ashtangi vagy az sem gond, az alapok megerősítése a biztos fejlődés kulcsa.

Átvesszük az Ashtanga nyitó és Záró Énekét, annak jelentését. Ötleteket kapsz arról, hogy hogyan alakítsd ki illetve tartsd fenn az otthoni gyakorlásod. Szó esik majd egészséges táplálkozásról, testápolásról, alternatív gyógymódokról és még sok más izgalmas témáról az igény szerint.Mysore Mini tanfolyam

Játékos feladatokkal készülök a fentiekben említett komoly anyag elsajátításához, tehát ne félj nem lesz unalmas. Öltözz rétegessen, kényelmessen, hozz egy jegyzet füzetet, ha gondolod, és készülj fel a kalandra!

A teljes tanfolyam 8000 Ft vagy 2500 Ft alkalmanként.

Szép hetet!
Namaste, Viki

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.