Ne maradj le!

Sziasztok!

Mysore Mini MajusJövő héten kezdődik a Mysore Mini tanfolyam, ami egy 4 hetes program. Lehetsz teljesen kezdő vagy akár gyakorlottabb jogazó élvezni fogod. A kis elmélet mellett sokat gyakorunk, hogy valóban magadévá tedd a hallottakat. Mindenki azon a szinten kapja meg az ászana gyakorlását, ami számára megfelelő.

IMG_1005Az elmúlt héten abban a nagy szerencsében volt részem hogy gyakorlohattam Saraswathi Jois-al, aki ennek a tradíciónak 6o éves tapasztalattal rendelkező tanára, és Pattabhi Jois lánya, aki elindította, az Ashtanga Jógát. Így ez alkalommal, nemcsak saját gyakorlásomból eredő inspiráció fűt, hanem a tőle kapott Guru áldása is 🙂

Kérlek regisztrálj minél előbb, hogy biztosítsd a helyed, mivel a férőhelyek korlátozottak!

Remélem találkozunk,

Namaste, Viki

Ui: itt egy vélemény a tanfolyamról, ha ez segítene a döntésben.

“Közel négy éve jógázom rendszeresen, ez idő alatt sokféle irányzatot/oktatót kipróbáltam. Amíg nem ismertem Vikit és az általa oktatott mysore módszert, azt gondoltam, hogy az ashtanga a haladó gyakorlóknak, elsősorban edzett fizikumú férfiaknak való. Viki mysore óráit látogatva azonban teljesen új értelmet nyert számomra ez az irányzat. A mysore mini tanfolyam pedig remek alkalom volt arra, hogy még többet megtudjak az ashtangáról, a légzés fontosságáról, a bandhák szerepéről, a vinyasza jótékony hatásairól és még sok-sok olyan információt kapjak, aminek átbeszélésére egy “sima” 90 perces gyakorló óra alatt nem feltétlenül jut idő. Szeretettel és jó szívvel ajánlom mindenkinek (kezdőknek is!) ezt a szuper kis tanfolyamot, egy dologra hívnám csupán fel a figyelmet: vigyázat, az ashtanga addiktív! 🙂 – Horváth Dóri”

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.