Órarend

Szeptembertől csak az otthoni Stúdióban tartok csoportos gyakorló órákat és tanfolyamokat (lásd lentebb) valamint egyéni jógaterápiát (ennek részleteiről e-mailben tudsz érdeklődni)!

***

 

Az év hátralevő részében az augusztusi Mysore Intenzív után már csak szeptemberben és októberben tanítok. Ebben a két hónapban fejeződik be a 90 órás Haladó Ashtanga tanfolyam (Figyelem itt van változás! Az utolsó két alkalom 4 napos lesz, és elmarad a novemberi alkalom!) valamint lesz egy 6 alkalmas Ashtanga Jóga Nőknek tanfolyam amire még lehet jelentkezni!

Kedd esténként tervezek egy gyakorló órát 18.00 órai kezdéssel (még flexibilis kezdhetünk később is, ha az jobb nektek!) erre várom azoknak a jeletkezését akik rendszeresen részt vettek a stúdió óráimon és szeretnének még az évben velem gyakorolni. Szeptember 4- október 16-ig gyakorolnánk még 7 alkalommal az évben.

Az évzárót idén október 17-én szerda este 18.00-tól tartanánk. Szokásos sütizés és kötetlen beszélgetés, amire minden kedves tanítványom szeretettel várom! Ez után visszavonulok legközelebb 2019 nyarától tervezek tanítani!

Szeretettel várom a visszajelzéseket!
namaste,
Viki