Órarend

Nyári szünet június 15-től!

Szeptembertől csak az otthoni Stúdióban tartok órákat, részleteket majd itt találod!

***

Ashtanga Jóga Stúdió órák a Purnamban (XIV. kerület) és a Yogatree-ben (VII. kerület)

Időpontok:

Purnam:
Kedd: 19.30-21.00
Szerda: 7.00-8.30

Yogatree
Csütörtök: 17.30-19.00

Helyszínek:
Purnam: Bp. XIV. ker. Öv utca 140.
Yogatree: Bp.VII. ker. Erzsébet krt. 51. 11-es kapucsengő

img_6455Az órák alkalmasak kezdő és haladó gyakorlók számára egyaránt. Sőt ha kezdő vagy ez a legbiztonságosabb és legjobb módja elkezdeni a gyakorlásod. (A hiedelmekkel ellentétben, nem kell semmit sem tudnod! Az hogy az óra csendben folyik nem azt jelenti, hogy nem szólok, hozzád, hanem azt, hogy csendben mindenkivel egyénileg kommunikálok.)

Az óra menete: Minden órám igyekszem a tradícióhoz hűen Mysore stílusban oktatni. Azonban mivel a gyakorlásra kapott idő kötött, ezért közösen kezdjük el a gyakorlást, és közösen is fejezzük be. A kettő közt eltelő időben mindenki a saját programját gyakorolja, amit segítek fejleszteni illetve felépíteni.

 

Hozzájárulás: 2200 Ft/alkalom a Purnam-ban illetve a bérlet opciókat itt tudod megnézni, 2000 Ft/alkalom a Yogatree-ben árakról bővebben itt tudsz utána nézni,

***

Ashtanga Jóga Mysore stílus a Home Stúdióban (XVI. kerület)

Időpontok:

Szerda 18.00-tól


IMG_0266Helyszín:
 Home Stúdió, Budapest, 16. ker.

A különbség a stúdió órák és az Otthoni óráim között az, hogy az Otthoni órákra személyesen nálam kell bejelentkezni. Ekkor megbeszélünk egy kezdési időpontot ami mindenkinek egyedi, vagyis mindenki más időpontban kezdi a gyakorlását. Ez még inkább lehetőséget ad számomra, hogy mindenkivel egyénileg foglalkozzak. Mindenkit megismerjek és gyakorlását segítsem személyre szabni. A férőhely itt jóval kisebb amiből adódóan egyszerre kis csoportban gyakorlunk. Ha van saját szőnyeged, takaród a relaxációhoz kérlek hozd magaddal. (Ha nincs, tudok kölcsön adni.)

A gyakorlás menete: Mivel a kezdési időpont flexibilis, és az egyedi programja is mindenkinek különböző ezért a gyakorlás hossza lehet fél óra vagy akár két óra hosszú is. Ne ilyedj meg, kezdőként csak annyit engedlek gyakorolni amennyire fel vagy készülve. Közösen, rendszeres óralátogatás mellett építjük fel a gyakorlást, annak a hosszát és alapozzuk meg az otthoni gyakorlásod.

Hozzájárulás: 2500 Ft/alkalom

***

Női jóga

Időpontok:

Purnam:
Csütörtök: 9.00-10.30

Helyszínek:

dsc_0525

Purnam: Bp. XIV. ker. Öv utca 140.

Bár gyakorlásom és tanításom fő iránya az Ashtanga jóga és a Mysore stílus mégis elengedhetetlennek tartom hogy több megértést és figyelmet irányítsak arra, hogyan gyakoroljunk mi nők úgy, hogy gyakorlásunk támogasson és ne pedig kimerítsen minket.

Az elmúlt évek tapasztalataira támaszkodva igyekszem megízleltetni veled a lehetőségek végtelen tárházát, amire támaszkodva te is képessé válsz arra, hogy kialakíts egy olyan gyengéd napi jógarutint amit napról-napra igényeid szerint alakíthatsz, úgy hogy az beilleszthető legyen ciklusod és energiáid folyamatosan változó hullámzó áramlásába.

Ezeken az órákon lehetőségünk nyílik elcsendesedni, valóban befelé figyelni. Kipróbálni és megtapasztalni az apró részleteket, amelyek fölött sokszor elsiklunk a rohanó hétköznapjainkban vagy a dinamikusabb jógagyakorlás során.

Nőnek lenni azt jelenti, hogy magunkban hordjuk a folyamatos változásra való képességet. A kreativitást, a gyöngédséget, a befogadást, az elengedést, a megengedést. Gyengéden átmozgató, testet-lelket feltöltő és inspiráló jógagyakorlásra várlak szeretettel!

 DSC_0529Meditáció

A meditáció út önmagunk felé. Bárhol és bármikor végezhető. Az órán technikákat és belső gyakorlatokat osztok megveled, hogy aztán valóban ne csak a szőnyegen, hanem azon túl is gyakorolhass. 2018-ban ingyenes bemutató órák keretében! Addig is szemlélődjünk, vagyis lássuk a világot ne csak nézzük!

Gyakoroljunk együtt!
Namaste,
Viki