A kéz amely…-13. Belső alkímia

13. Belső alkímia: https://on.soundcloud.com/N8Y4q

Azt az érző tudatosságot használom amit a szőnyegen ismertem meg. A jógaszőnyeg az én laboratóriumom. Ezen kísérletezem ki a belső alkímiám gyakorlatait amelyeket aztán a mindennapjaiba is igyekszem integrálni.

Jelenleg azzal kísérletezek, hogyan tudok olyan figyelmességet kifejleszteni magamban, ami megtámogat engem a nehéz helyzetekben.

Felismertem, hogy nagyon szigorú vagyok magammal. Felismertem, hogy a belső párbeszéd ami bennem zajlik feszült helyzetekben nem a hasznomat szolgálja. De felismertem az erőt és a bölcsességet is ami segít abban, hogy életem pillanatainak tudatos teremtőjeként átírjam ezeket a hibás programokat magamban.

Nem könnyű! Sokszor hibázok ahogy mindazok akik a járatlan utat választják. Azonban néhányszor már képes voltam arra, hogy a kíméletlen kritikám kedves érdeklődésre cseréljem. És ez felemelő érzés volt!

Ebből építkezem hát, ebből az élményből merítek. Tudom, hogy képes vagyok rá! Teljes bizonyossággal és hittel önmagamban igyekszem békességet teremteni a mindennapjaimban.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.