Szülőanyából Édesanyává avagy a fogantatástól a gyerekágyig

Tervezek összeállítani egy tanfolyamot kismamáknak, várandós leendő Édesanyáknak, ami a fogantatástól a gyerekágyig tartó időszakot ölelné fel.
Szombat délutánonként október közepétől tíz alkalommal. Egy alkalom három óra hosszú lenne (13.00-16 00) kezdésként kismama jóga, aztán az alkalom témáját járnánk körbe, végén relaxáció!
Szó lenne arról mit együnk, igyunk a várandósság alatt ill. azt megelőzően, kórház/orvos választás, szülési módok, a légzés fontossága, mentális/lelki/fizikai felkészülés a várandósságra/szülésre, félelmeinkről, regeneráció a szülés után, gyógyfüvek, praktikák, önmasszázs, mellmasszázs, felkészülés a gyermekágyra, gyermekágyas terv, szülés után hogyan tovább, hordozás kendőben, szoptatás fontossága és még sok más ami hasznos lehet, ami nekem bevált 🙂

Ha már várandós vagy, vagy épp tervezed az anyaságot jól jöhetnek az alkalmakon elhangzó információk, bölcsességek, praktikák, történetek. Tapasztalatom az, hogy egy támogató női kör magunk köré építése a legnagyobb segítség a Szülőanyáből Édesanyává válásunk útján, a szülés és az utána következő számtalan kihívással teli beavató időszak pozitív megéléséhez.

A tanfolyam az otthoni stúdióban lesz. 5000ft/alkalom vagy 45eFt a tíz alkalom.
Minimum létszám 4 kismama, akik elkötelezik magukat a teljes tanfolyamra, ebben az esetben van lehetőség a további érdeklődőknek alkalmi részvételre.
Érdeklődők jelentkezését várom a viktoria.yogatherapy@gmail.com címre.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.